NË QKMZ, TË GJITHA PROCEDURAT JANË DUKE U NDJEKUR PLOTËSISHT

Qendra Klinike e Malit të Zi përputhet plotësisht me procedurat për të luftuar epideminë koronavirus, dhe punonjësit përdorin në mënyrë adekuate pajisjet mbrojtëse që ata kanë në sasi të mjaftueshme.

Vizitat u bënë nga drejtori i QKMZ, Dr. Jevto Erakoviq, dhe bashkëpunëtorët e tij – Kryetar i Bordit të Drejtorëve, Dr. Nermin Abdiq, dhe si dhe Kryeinfermierja Dragica Dobroviq.

“Kjo është situata në të gjitha njësitë organizative të institucionit tonë. Vëmendje e veçantë iu kushtua Klinikës së Brendshme në të cilën trajtohen pacientët më të rëndë me COVID-19”, theksuan nga QKMZ në një deklaratë.

Ata shtuan se punonjësit theksuan se në kushtet e mbrojtjes së plotë, ata janë të gatshëm të ofrojnë cilësi maksimale në trajtimin e të gjithë pacientëve, dhe menaxhmenti i tyre, siç thuhet, shprehu mirënjohje për përpjekjen dhe përkushtimin.

SHARE