KAVARIQ: PO BËJMË GJITHÇKA QË TË KEMI SA MË PAK VIKTIMA

Drejtori i Klinikës së Brendshme të QKMZ, Sreten Kavariq, tha se personeli mjekësor bën gjithçka që të kemi sa më pak viktima të mundshme gjatë epidemisë së koronavirusit. Ai tha në programin e mëngjesit TVMZ se, me respektimin e rreptë të masave, numri i personave të infektuar mund të ngadalësohet dhe të barazohet. Ai shpjegoi se Klinika e Brendshme, të cilën ai e drejton, merret me pacientët më të vështirë në sistemin shëndetësor malazes. “Ne po bëjmë gjithçka për të mbajtur numrin e viktimave sa më të ulët që të jetë e mundur. Ne po përpiqemi të rimarrim sa më shumë që të jetë e mundur,” tha Kavariq, duke deklaruar se nuk dihet ende nëse dhe çfarë pasojash lë koronavirusi në shëndetin e pacientëve.

SHARE