INSTITUTI: NUMËR REKORD / 344 TË INFEKTUAR BRENDA 24 ORËVE

Një total prej 344 rastesh të reja pozitive të infeksionit u regjistruan në laboratorët e Institutit dhe laboratorëve të tjerë në vend, të cilët kryejnë diagnostifikim PCR për koronavirusin e ri. Që nga rezultatet e djeshme, tre vdekje janë raportuar në Institutin në Covid-19 pacientë pozitivë nga Herceg Novi, Ulqini dhe Bijelo Pole. Në 24 orët e fundit, shërimi u raportua në 172 pacientë. Numri i përgjithshëm i rasteve aktive COVID19 në Mal të Zi aktualisht është 3828.

SHARE