NGA MESNATA TË GJITHA LLOJET E DERIVATEVE DO TË JENË MË TË SHTRENJTË

Të gjitha llojet e derivateve nga mesnata do të jenë më të shtrenjtë njoftuan nga Ministria e Ekonomisë. Një litër Eurosuper do të jetë më shtrenjtë për tre cent, Eurodizel dy cent, dhe vaji djegës 4 cent.

Çmimet e reja që do të jenë të vlefshme deri me 23 qershor janë:

Eurosuper 98 – 1,12 cent;

Eurosuper 95 – 1.08 cent;

Eurodizel – 0.96 cent;

Vaji djegës – 0. 94 cent;

SHARE