INSTITUTI: REGJISTROHEN 104 RASTE TË REJA DHE 3 VIKTIMA

Instituti i Shëndetit Publik i Malit të Zi, në 24 orët e fundit, ka regjistruar 104 raste të reja të infektimit me koronavirus si dhe 3 viktima. Deri në orën 15.00 u raportua shërimi i 156 pacientëve. Duke marrë parasysh rastet e reja si dhe numrin e të shëruave, raste aktive aktualisht në Mal të Zi janë 851.

SHARE