POTHUAJSE NJË METËR BORË NË ZHABLJAK

Lartësia e borës në Zhablak këtë mëngjes ishte 97 centimetra, sipas të dhënave nga Instituti i Hidrometeorologjisë dhe Sizmologjisë. Siç u njoftua, në Guci bora arriti një lartësi prej 40 centimetra, në Plavë dhe Andrijevicë 30 centimetra, në Rozhajë 29 centimetra, në Berane dhe Kollashin 20 centimetra dhe në Shavnik 10 centimetra. Qendra e skijimit e Kollashinit 1450 dhe 1600 janë të hapura për vizitorët, pasi u eleminua problemi në furnizimin me energji elektrike.

SHARE