NGA SOT, TË GJITHA LLOJET E DERIVATEVE LIROHEN

Në Mal të Zi, të gjitha llojet e derivateve nga mesnata do të jenë katër deri në pesë cent më të lira, njoftoi Ministria e Investimeve Kapitale.Çmimet e Eurosuper 95 dhe 98 do të jenë katër cent më lirë nga dhe do të kushtojnë 1 euro e 39 cent dhe 1 euro e 43 cent. Në 15 ditët e ardhshme, eurodizeli dhe nafta për ngrohje do të jenë pesë centë më lirë dhe do të kushtojnë 1 euro 27 cent dhe 1 euro e 24 cent.

SHARE