ABAZOVIQ: ËSHTË BËRË SHUMË, MË E MIRA NUK KA ARDHUR ENDE

Zëvendëskryeministri i Qeverisë së Malit të Zi Dritan Abazoviq tha se një vit më parë, Mali i Zi mori një qeveri njerëzish të ndershëm, qëllimi i të cilëve është të punojë për të mirën publike dhe jo për interesin personal. Ai theksoi se të gjithë po shtynin që ne të falimentonim, gjë që nuk ndodhi dhe siç shton ai, janë arritur rezultate të mira edhe në turizëm. Sipas Abazoviqit, ajo që i intereson më së shumti qytetarëve është shpërndarja e drejtësisë. “Ne nuk e kursejmë veten, ashtu siç nuk do të kursejmë ata që shkelën ligjin,” tha Abazoviq. “Shumë është bërë në vitin e qeverisjes demokratike dhe gjërat më të mira nuk kanë ardhur ende,” tha Abazoviq. Ai tha se do të luftojë për mbrojtjen e mjedisit, por edhe për të ardhmen evropiane të Malit të Zi.

SHARE