DONACION PËR SHPK “KOMUNALE”

SHPK “Komunale” Tuz është furnizuar me 40 kontenierë të ri, një pres për ambalazhim të kartonit dhe një kontenier me kapacitet 5m³. “Me ndihmën e këtij të donacioni, realizuar nga bashkëpunimi i Qeverisë së Malit të Zi dhe Bashkimit Evropian, dukshëm do të lehtësohet misioni ynë, për mirëmbajtje të oborrit tonë të përbashkët,” theksuan nga SHPK “Komunale”. 

SHARE