TENSIONET U QETËSUAN, NJERËZIT PËRJETUAN LINÇIME

Tensionet në Plevle u qetësuan dhe mendoj se ishte një eufori paszgjedhore që zgjati për disa ditë, dhe në ato pak ditë njerëzit në Plevle përjetuan një linçim, tha ish-imami i Bashkësisë Islame në atë qytet, Samir Kadribashiq. Ai tha për TVMZ se sulmi në mjediset e Komunitetit Islam, disa ditë më parë, u cilësua si kundërvajtje dhe se legjislacioni ishte fajtor. Kadribashiq deklaroi se vendimi për të dhënë dorëheqjen nuk është vetëm pasojë e ngjarjeve të fundit në Plevle. “Presioni u bë i padurueshëm dhe duhej të ndodhte.

SHARE