69 RASTE POZITIVE ME KORONAVIRUS

Laboratorët e Institutit të Shëndetit Publik kanë përfunduar analizën PCR të 464 mostrave për koronavirusin e ri, në mesin e të cilave janë zbuluar 69 raste të reja pozitive të infeksionit.

Që nga analizat e fundit, një vdekje është raportuar në Institut në një pacient nga Tivari, i lindur në vitin 1951.

Numri i përgjithshëm i vdekjeve të lidhura me COVID-19 që nga fillimi i qershorit është 52 dhe që nga fillimi i vitit: 61.

Është raportuar rikuperimi i 118 pacientëve.

Numri i përgjithshëm i rasteve aktive të COVID19 në Mal të Zi është 1192.

Aktualisht në Tuz nuk kemi asnjë rast aktiv me COVID19.

SHARE