QKMZ: RRETH 30 MILIONË EURO PËR TRI KLINIKA TË REJA

Për herë të parë që nga hapja e Qendrës Klinike të Malit të Zi në 1974, do të ndërtohen tre klinika të reja me një vlerë totale prej rreth 30 milion euro, u njoftua ne QKMZ. Institucioni shëndetësor sqaroi se tenderi për ndërtimin e Klinikës së re për Psikiatrinë e të rriturve dhe fëmijëve është duke u zhvilluar dhe se në dy muajt e ardhshëm priten tenderët për ndërtimin e klinikave për sëmundje infektive dhe dermatovenerologji.

SHARE