INSTITUTI: 53 RASTE TË REJA, 1 VIKTIMË

Në Mal të Zi, në 24 orët e fundit një person ka ndërruar jetë si pasojë e koronavirusit dhe janë regjistruar 53 raste të reja pozitive të infektimit, njoftoi Instituti i Shëndetit Publik të Malit të Zi. Përqindja e rasteve të reja pozitive në numrin e përgjithshëm të të testuarve për 06.03.2022. viti ishte 6.15%. Një vdekje e lidhur me infeksionin SARS-CoV-2 nga komuna e Podgoricës është raportuar dje. Numri i përgjithshëm i vdekjeve nga infeksioni COVID-19 në Mal të Zi që nga fillimi i pandemisë është 2,686. Deri në orën 15:00 u raportua shërimi i 77 pacientëve. Duke marrë parasysh të gjitha rastet e reja të zbuluara si dhe numrin e të shëruarve, numri i përgjithshëm i rasteve aktualisht aktive me COVID-19 në Mal të Zi është 906.

SHARE