INICIOHET PROCEDURA KUNDËR DEÇIQIT DHE BUDUQNOSTIT

Komisioni disiplinor i Federatës së Futbollit të Malit të Zi ka nisur procedurat kundër Deçiqit dhe Buduqnostit për shkak të incidenteve në ndeshjen që këto klube luajtën fundjavën e kaluar në Tuz. Ndaj Deçiqit është nisur procedura për shkak të organizimit të ndeshjes. Buduqnost akuzohet sepse tifozët e saj thyen karriget dhe për shkak se ata i hodhën ato karrige në drejtim të tifozëve të KF “Deçiq”.

SHARE