Pasojat e stuhisë së djeshme: TRUMA NË FILLIM TË PLAZHIT TË MADHË

Nëntori tradicionalisht është muaji më me shi në Ulqin dhe kjo u shfaq dje me ciklonin e parë.


Në të njëjtën kohë, në Plazhin e madhë ndodhi edhe formimi i trumës.

Kështu, për shembull, te ish-hoteli „Lido“, edhe pse truma zgjati për një kohë të shkurtër, u bënë dëme të mëdha, gjë që shihet në këto foto.

SHARE