DAKORDOHEMI PËR GJITHÇKA, PËRVEÇ MBYLLJES

Hotelierët nga disa qytete malazeze mbajtën një protestë në Sheshin e Pavarësisë në Podgoricë, të pakënaqur me vendimin e Trupit Koordinues Kombëtar për të mbyllur kafenetë dhe restorantet në Podgoricë, Tivat, Budva dhe Kotorr nga nesër. Ata i dërguan një kërkesë Trupit Koordinues Kombëtar duke kërkuar që ata të lejohen të punojnë deri në mesnatë ose që të gjitha aktivitetet e shërbimit të ndalohen, përveç atyre të nevojshme për të përmbushur nevojat themelore të jetesës. Nëse Trupi Koordinues Kombëtar nuk pranon njërën nga këto dy kërkesa, ata thonë se do të detyrohen të mos u përmbahen masave të përcaktuara. Hotelierët thanë se bien dakord për të gjitha masat, por jo për faktin se vetëm objektet e tyre do të mbyllen.  ​

SHARE