REGJISTROHEN 643 RASTE TË REJA

Laboratorët e Institutit të Shëndetit Publik, laboratorë të tjerë publik dhe privatë që merren me diagnozën e infeksionit të ri të koronavirusit kanë përfunduar analizat e 2478 mostra të koronavirusit të ri, midis të cilëve janë regjistruar 643 raste të reja pozitive të infeksionit SARS-CoV-2. Që nga rezultatet e djeshme, 6 vdekje në lidhje me COVID19 janë raportuar në Institut, në pacientë nga Tivari (2), Nikshiqi, Budva, Podgorica dhe Cetinja. Deri në orën 17:00, raportohet shërimi i 269 pacientëve. Duke marrë parasysh të gjitha rastet e sapo zbuluara, si dhe numrin e të rikuperuarve, numri i përgjithshëm i rasteve aktive COVID19 në Mal të Zi është 9.428.

SHARE