MË SË TEPËRMI TË SËMURË AKTIV KA NË SLLOVENI DHE NË MAL TË ZI

Në rajon më së tepërmi të sëmurë nga Covid 19 në 100 mijë banorë  janë të regjistruar në Slloveni, në vendin e dytë është Mali i Zi kurse në të tretin BH. Në Slloveni janë të regjistruar 1167 të sëmurë aktiv në 100 mijë banorë, në Mal të Zi 895, kurse në BH 708. Në Maqedoninë Veriore janë të regjistruar 577 raste aktive në 100 mijë banorë, në Kroaci 364, në Shqipëri 354 dhe në Kosovë 271 individ. Për ndryshe dje në rajon janë regjistruar 11 mijë e 714 raste të reja të prekura me korona virus. Sllovenia është në vendin e parë në rajon sipas numrit të hospitalizuarëve me Covid 19 në 100 mijë banorë, në vendin e dytë është Mali i Zi kurse në të treten Maqedonia veriore. 

SHARE