INSTITUTI: 2 TË VDEKUR, 682 RASTE POZITIVE

Laboratorët e Institutit të Shëndetit Publik kanë përfunduar analizën PCR të 1634 mostrave për koronavirus të ri, midis të cilave janë regjistruar gjithsej 682 raste të reja pozitive të infeksionit SARS-CoV-2. Numri më i lartë i rasteve janë regjistruar në Podgoricë, 248. Që nga rezultatet  e djeshme, dy vdekje janë raportuar në Institut.  Numri i përgjithshëm i vdekjeve të lidhura me infeksionin COVID-19 që nga fillimi i qershorit është 319 dhe që nga fillimi i vitit 328. Në 24 orët e fundit, shërimi u raportua në 228 pacientë.   Duke marrë parasysh të gjitha rastet e sapo zbuluara, si dhe numrin e të rikuperuarve në 24 orët e fundit, numri i përgjithshëm i rasteve COVID19 aktualisht aktive në Mal të Zi është 6090. Që nga fillimi i vitit, numri i përgjithshëm i rasteve të regjistruara të infeksionit me virusin e ri corona është 21.533. 

SHARE