INSITUTI: 3 VIKTIMA, 435 RASTE TË REJA ME KORONAVIRUS

Laboratorët e Institutit të Shëndetit Publik, laboratorë të tjerë publik dhe privatë që merren me diagnozën e infeksionit të ri të koronavirusit kanë përfunduar analizat e 1261 mostra të koronavirusit të ri, midis të cilave janë regjistruar gjithsej 435 raste të reja pozitive të infeksionit SARS-CoV-2. Numri më i lartë i të infektuarve brena 24 orëve të fundit është në Podgoricë me 268 raste të reja, ndërsa në Tuz është regjistruar vetëm 1 rast. Që nga rezultatet e djeshme, 3 vdekje në lidhje me COVID19 janë raportuar në Institut, në pacientë në Tivar, Cetinë dhe Beranë. Deri në orën 17:30 pasdite, u raportua se janë shëruar 530 pacientë. Aktualisht numri i përgjithshëm i rasteve aktive COVID19 në Mal të Zi është 9.135.

SHARE