NË TUZ SHËNOHEN 5 RASTE TË REJA ME KORONAVIRUS

Laboratorët e Institutit të Shëndetit Publik, kanë përfunduar analizën e 1725 mostrave të koronavirusit të ri, duke përfshirë një total prej 581 rastesh të reja pozitive të infeksionit SARS-CoV-2. Numri më i madh i rasteve të reja është në Podgoricë, 224, ndërsa në komunën e Tuzit janë shënuar 5 raste të reja. Që nga analizat e djeshme, 6 vdekje në lidhje me COVID19 janë raportuar në Institut në pacientë nga Rozhaja (2), Berane, Podgorica, Nikshiqi dhe Danillovgradi. Deri në orën 17:00, raportohet shërimi i 457 pacientëve. Duke marrë parasysh të gjitha rastet e zbuluara rishtazi, si dhe numrin e të rikuperuarve, numri i përgjithshëm i rasteve aktive COVID19 në Mal të Zi është 10.550.

SHARE