TË GJITHA VENDIMET LEGJISLATIVE DUHET TË JENË NË PËRPUTHJE ME KUSHTETUTËN

Kushtetuta është themeli i shtetit ligjor dhe të gjitha vendimet legjislative duhet të jenë në përputhje me të, tha raportuesi i Parlamentit Evropian për Malin e Zi, Tonino Piculla. Piculla tha se është seriozisht i shqetësuar për ngjarjet e fundit në Mal të Zi dhe krizën aktuale politike, e cila, sipas tij, ka një ndikim negativ në agjendën e BE-së së vendit. “Kushtetuta është themeli i shtetit të së drejtës dhe të gjitha vendimet legjislative duhet të përputhen me të”, shkruan Piculla në Twitter.

SHARE