INSTITUTI: 496 RASTE TË REJA, 7 TË VDEKUR

Situata me virusin korona në Mal të Zi vazhdon të përkeqësohet. Sot janë regjistruar edhe 496 raste të reja, ndërsa 7 persona e kanë humbur jetën. Gjendja po rëndohet në kryeqytetin Podgoricë, ku sot janë identifikuar 225 raste, si dhe pason Nikshiqi me 61 raste të reja. Gjatë kësaj periudhe janë shëruar 240 persona kurse numri i rasteve aktive është 4.434.  

SHARE