ISHP: 43 RASTE POZITIVE ME KORONAVIRUS NË MAL TË ZI

43 raste të reja me koronavirus janë regjistruar sot në Mal të Zi.

Sipas Institutit të Shëndetit Publik, rastet pozitive vijnë nga këto komuna: Podgoricë 24, Cetij 6, Rozhaj 4, Bijello Pole 3, Budva 2, Plevle 2, Herceg Novi 1 dhe Danillovgrad 1.

Një vdekje u raportua në Institut në një pacient nga Podgorica i cili u trajtua në QKMZ.

Që nga 14 qershori numri i përgjithshëm i të vdekurve është 43, numri i përgjithshëm i të shëruarve që nga 14 qershori është 1372, ndërsa numri i përgjithshëm i rasteve aktive të COVID19 në Mal të Zi është aktualisht 1562.

SHARE