34 RASTE TË REJA, ASNJË VIKTIMË

In this handout photo released by the University of Oxford samples from the coronavirus vaccine trials, from various parts of the country, are handled inside the Oxford Vaccine Group laboratory in Oxford, England Thursday June 25, 2020. Scientists at Oxford University say their experimental coronavirus vaccine has been shown in an early trial to prompt a protective immune response in hundreds of people who got the shot. In research published Monday July 20, 2020 in the journal Lancet, scientists said that they found their experimental COVID-19 vaccine produced a dual immune response in people aged 18 to 55. (John Cairns, University of Oxford via AP)

Në Malin e Zi janë regjistruar 34 raste më pozitive të infeksionit me koronavirus, njoftoi Instituti i Shëndetit Publik (ISHP). Asnjë vdekje në lidhje me infeksionin COVID-19 nuk u raportua dje në Institut. Deri në orën 15:00, raportohet shërimi i 78 pacientëve. Duke marrë parasysh të gjitha rastet e sapo zbuluara, si dhe numrin e të rikuperuarve, numri i përgjithshëm i rasteve aktive COVID-19 në Mal të Zi është 701, në Tuz 12 raste aktive.  

SHARE