NESËR NË MAL TË ZI DO TË MBËRRIJNË VAKSINAT PFIZER

Komisioneri Evropian për Fqinjësinë dhe Zgjerimin Oliver Varheji do të vizitojë Malin e Zi të Martën, 4 maj, me rastin e dorëzimit në Mal të Zi vaksinave të para të Pfizer kundër Covid-19, financuar nga Bashkimi Evropian. Siç u njoftua nga Qeveria, Kryeministri Zdravko Krivokapiq dhe Varheli do të vizitojnë pikën e vaksinimit në Qendrën Muzikore në Podgoricë, pas së cilës ata do të japin deklarata për publikun. Qeveria deklaroi se një total prej 42,000 doza të vaksinës Pfizer do të dorëzohen në Malin e Zi nga fillimi i majit deri në gusht.

SHARE