19 TON PAJISJE MBËRRIJNË NGA PEKINI

Një kontigjent me 19 ton pajisje mjekësore, i blerë nga Qeveria e Malit të Zi, u nis nga Pekini dhe tashmë u dërgua në Mal të Zi me një fluturim të veçantë tregtar.

Sipas një llogarie zyrtare në Twitter të Qeverisë, zbarkimi në Podgoricë pritet të mbërrijë sonte rreth orës 20:30 minuta.

Qeveria e Holandës do të ndihmojë Malin e Zi në organizimin e transportit të pajisjeve të sigurisë nga Kina në Mal të Zi, me kërkesë të autoriteteve malazeze, drejtuar Qendrës së Koordinimit të NATO-s.

SHARE