16 RASTE TË REJA ME KORONAVIRUS

16 raste të tjera të sëmundjes koronavirus janë konfirmuar në Mal të Zi.

Nga ora 18:00 dje e deri në orën 8 të mëngjesit sot, 114 mostra janë analizuar.

Këtë e bëri të ditur Drejtori i Institutit të Shëndetit Publik, Boban Mugosha.

Kështu që, numri i pacientëve në Mal të Zi është 160, dhe rastet e reja janë më të lartat në Podgoricë (10). Rastet e mbetura janë regjistruar në Nikshiq, Tivar, Danillovgrad dhe Herceg Novi.

SHARE