KALLËZIM PENAL KUNDËR KRYETARIT TË KOMUNËS SË TUZIT, GJELOSHAJ NESËR DO TË PARAQITET NË PROKURORI

Kryetari i Komunës së Tuzit, Nik Gjeloshaj, do të merret në pyetje nesër, në orën nëntë, në Prokurorinë Themelore të Shtetit për shkak të kallëzimit penal për thirrje për rezistencë më 25 shkurt. Siç është njoftuar, Gjeloshaj, pas dëgjimit, do të japë një deklaratë për publikun. Akuzat penale u ngritën kundër kryetarit të komunës së Tuzit dhe dy personave të tjerë, pasi objektet hotelierike u hapën në Tuz më 25 shkurt, megjithë masat epidemiologjike.

SHARE