Mbyllet rruga Milesh-Dinoshë, nga dalja e lumit Cem nga shtrati

Njoftohen qytetarët e Malësisë se rruga Milesh-Dinoshë, në vendin Dhap-gjarpër, është e mbyllur nga dalja e lumit Cem nga shtrati. Sonte në ora 20:00 ,21:00 dhe 23:00 do të ndiqni aktualen “Dalja e Lumit Cem nga shtrati”. /TV Boin/

SHARE