NGJARJET KULTURORE ME PRANINË E DERI NË 100 QYTETARËVE NË AMBIENT TË HAPUR

Trupi Koordinues Kombëtar për Sëmundjet Infektive vendosi sot, me sugjerim të Institutit të Shëndetit Publik të Malit të Zi (ISHP), të lejojë një numër të shtuar të qytetarëve në ngjarjet publike dhe ngjarjet kulturore dhe artistike në lidhje me kufizimin për tubimet e tjera. Është e mundur të mblidhen deri në 100 persona për të mbajtur ngjarje publike dhe ngjarje dhe festivale të tjera kulturore dhe artistike në një vend të hapur publik dhe deri në 50 në një vend të mbyllur publik. Siç shpjegojnë nga TKK, detyrimi i organizatorëve është të sigurojnë: mbajtjen e ngjarjes pa mundësinë e qëndrimit në këmbë; respektimi i distancës fizike të paktën dy metra midis personave që nuk janë anëtarë të përbashkët të familjes, vurja e maskës ​​mbrojtëse dhe dezinfektimi i duarve, pas mbërritjes në vendin e ngjarjes.

SHARE