LAJMET NË GJUHEN MALAZEZE NË SHËRBIMIN PUBLIK SHQIPTAR

Lajmet në gjuhën malazeze do të transmetohen në Programin e Dytë Televiziv të Shërbimit Publik Shqiptar (RTSH 2), dy herë në ditë, nga e hëna deri të premten, njoftoi amza malazeze.

Me këtë rast, amza malazeze dërgoi urime për Presidentin e Unionit të Malit të Zi në Shqipëri, Marinko Qulafiq.

“Ne i bëjmë thirrje Radio Televizionit të Malit të Zi dhe Drejtorisë për Diasporën që të njohin rëndësinë e kësaj ngjarje dhe ta ndihmojnë atë në mënyrë profesionale dhe përsa i përket personelit”, thuhet në letrën nga amza.

Amza malazeze do të vazhdojë të mbështesë aktivitetet e komunitetit të malazezve në Shqipëri, e cila trashëgon vlerat dhe traditën e korpusit kombëtar të Malit të Zi.

SHARE