INSTITUTI: TETË VIKTIMA, 585 RASTE POZITIVE

Në 24 orët e fundit, 585 raste të tjera të koronavirusit janë konfirmuar në Malin e Zi, ndërsa tetë persona të tjerë kanë vdekur si rezultat i infeksionit. Që nga rezultatet e djeshme, tetë vdekje në lidhje me COVID-19 janë raportuar në Institut në pacientë nga Tivari (3), Ulqini (2), Bijello Pole (1), Mojkovc (1) dhe Nikshiq (1). Në Tuz janë shënuar sot 10 raste të reja. Deri në orën 15:00, raportohet shërimi i 497 pacientëve. Numri i përgjithshëm i rasteve aktive COVID-19 në Mal të Zi është 8.638.

SHARE