BURGER KING SË SHPEJTI NË MAL TË ZI

Marka me famë botërore së shpejti do të nisë biznesin e saj në Mal të Zi. Mali i Zi është shtesa më e fundit në hartën e gjerë të vendeve ku mysafirët mund të shijojnë ushqime të shkëlqyera në restorantet joshëse të markës Burger King. E themeluar në vitin 1954, marka Burger King është një zinxhir global i hamburgerëve të ushqimit të shpejtë, i njohur për cilësinë dhe vlerën e ushqimit të tij dhe si i vetmi vend ku mysafirët mund të marrin klasikun e famshëm – sanduiçin Whopper® të pjekur në skarë. Restoranti “Home of the Whopper” do të hapë së shpejti dyert e tij, duke lejuar mysafirët në Mal të Zi të provojnë shijen e famshme të markës – pjekjen në skarë si dhe produkte cilësore të servirura me dashuri dhe kujdes në një ambient të këndshëm dhe modern të restorantit të krijuar duke kombinuar komoditet modern dhe minimalist i hapësirave të hapura ku të gjithë ndihen të mirëpritur.

SHARE