NË MAL TË ZI 120 TË INFEKTUAR ME KORONAVIRUS

Instituti i Shëndetit Publik ekzaminoi 86 mostra të tjera, nga të cilat 11 ishin pozitive me koronavirus. Kjo ka rritur numrin e pacientëve në Mal të Zi në 120, tha drejtori i Institutit, Boban Mugosha. Të sëmurët e rinj janë regjistruar në Podgoricë, 10 prej tyre, dhe rasti i parë është regjistruar në Nikshiq.

Aktualisht, janë 1,096 njerëz të karantinuar, 50 më pak se një ditë më parë, tha Vesna Miranoviq, duke shtuar se 50 njerëz u morën në izolim në shtëpi.

Mugosha thekson se 14 persona nën moshën 19 vjeç janë të infektuar me koronavirus.

Ai shtoi se në Tuz situata është relativisht mirë.

SHARE