EDHE 3 RASTE TË REJA ME KORONAVIRUS, 123 NË TOTAL

Instituti i Shëndetit Publik ka konfirmuar tre raste të tjera të koronavirusit. Kjo rriti numrin e pacientëve në 123.

Sipas ISHP, janë analizuar 42 mostra nga sot në mëngjes deri në orën 18 pasdite.

Të sëmurët e rinj janë regjistruar në Podgoricë, Tuz dhe Ulqin.

Rastet sipas bashkive janë:

Podgoricë: 50
Tuz: 34
Tivar: 10
Ulqin: 9
Andrijevicë: 7
Budva: 4
Herceg Novi: 4
Tivat: 2
Danillovgrad: 1
Bijello Pole: 1
Nikshiq: 1

SHARE