ABAZOVIQ VIZITË NË ROZHAJË

Zëvendëskryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviq ka qëndruar sot për një vizitë zyrtare në Komunën e Rozhajës. Kur Abazoviq u largua nga ndërtesa e Komunës, ai u prit me duartrokitje dhe fishkëllima. “Qeveria e Malit të Zi ka një ndjeshmëri të veçantë ndaj veriut të Malit të Zi”, ka njoftuar lideri i URA-së përmes Twitterit. “Sot jemi në një vizitë zyrtare në Komunën e Rozhajës. Media rrotullohet kot, një bisedë shumë e bukur dhe e përzemërt me qytetarët mikpritës të Rozhajës. Do të jetë gjithmonë e këndshme të qëndrosh në këtë qytet”, shkroi ai. Ndryshe, Abazoviq ka pohuar se do të vazhdojë vizitat edhe në komunat e tjera me shumicë shqiptare.

SHARE