ABAZOVIQ IA DORËZOI DETYRËN SPAJIQIT

Kryeministri në largim Dritan Abazoviq i dorëzoi detyrën kryeministrit të ri, Millojko Spajiq.

“Siç diktojnë sjelljet demokratike, sot në mëngjes u bë dorëzimi i detyrave! Kryeministrit të ri dhe Qeverisë së 44-të i urova mbarësi. Mali i Zi gjithmonë të arrijë vetëm suksese dhe të qëndrojë në rrugën e drejtë!”, tha Abazoviq.

SHARE