INSTITUTI: 598 RASTE TË REJA, NË TUZ 19

Në Mal të Zi si rezultat i koronavirusit janë regjistruar 598 raste të reja, në Tuz 19, njoftoi Instituti i Shëndetit Publik të Malit të Zi (ISHP). Pjesa e rasteve të reja pozitive në numrin e përgjithshëm të testuar për 30.08.2021. ishte 15.58%. Gjatë ditës së djeshme, u raportuan katër vdekje të lidhura me infeksionin SARS-CoV-2, nga: Ulqini (2), Bijello Pole (1) dhe Budva (1). Numri i përgjithshëm i vdekjeve të lidhura me infeksionin COVID-19 në Malin e Zi që nga fillimi i pandemisë është 1,724. Deri në orën 15:00, u raportua shërimi i 543 pacientëve. Duke marrë parasysh të gjitha rastet e zbuluara rishtazi, si dhe numrin e të shëruarve, numri i përgjithshëm i rasteve aktualisht aktive të COVID-19 në Mal të Zi është 8,305, në Tuz janë 167 raste aktive.

SHARE