PAGA MESATARE NË SHKURT ISHTE 706 EURO

Paga mesatare (bruto) në shkurt të këtij viti në Mal të Zi ishte 875 euro, ndërsa paga mesatare pa taksa dhe kontribute (neto) ishte 706 euro, sipas të dhënave të Monstat. Fitimet mesatare (neto) në shkurt 2022 u rritën me 2,9% krahasuar me janarin 2022, ndërsa fitimet mesatare (neto) në shkurt 2022 u rritën me 33,5% krahasuar me të njëjtin muaj të vitit të kaluar thekson Monstat. Nëse kemi parasysh se çmimet e konsumit në shkurt 2022, krahasuar me janarin 2022, siç thuhet në raportin e Monstat, shënuan një rritje prej 1.5%, rezulton se pagat reale për të njëjtën periudhë shënuan një rritje prej 1.4%.

SHARE