KATËR RASTE TË REJA ME KORONAVIRUS NË MAL TË ZI

Katër të tjerë janë pozitivë me koronavirus, tha drejtori i Qendrës Klinike Jevto Erakoviq. Kjo ka rritur numrin e pacientëve në Mal të Zi në 109.

Ai tha që 55 testime janë bërë sot në Institutin e Shëndetit Publik.

Janë 6.262 persona nën mbikëqyrjen mjekësore dhe sanitare në Mal të Zi.

SHARE