EDHE 14 RASTE POZITIVE NË MAL TË ZI

A laboratory worker places a test tube containing a patient's sample into a box during coronavirus detection tests in the virology research labs at UZ Leuven university hospital in Leuven, Belgium, on Friday, Feb. 28, 2020. China has kick-started a clinical trial to speedily test a drug for the novel coronavirus infection as the nation rushes therapies for those afflicted and scours for vaccines to protect the rest. Photographer: Geert Vanden Wijngaert/Bloomberg via Getty Images

Nga nata e kaluar u analizuan 115 mostra, nga të cilat 14 ishin pozitive. Në Mal të Zi, 105 persona janët të infektuar me epideminë #COVID19.  Janë 6.262 persona nën mbikëqyrjen mjekësore dhe sanitare në Mal të Zi. 
Rastet regjistrohen në këto komuna:
 Podgoricë: 38; Tuz: 33; Tivar: 10; Andrijevicë: 7; Ulqin: 7; Budva: 4; Herceg Novi: 4; Danilovgrad: 1; Tivat: 1.

SHARE