TË ENJTEN PËRURIMI I LIBRIT MË TË RI TË HAJRULLAH HAJDARIT

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” ka botuar këto ditë librin “Pozita kushtetuese-juridike dhe politike e shqiptarëve në Mal të Zi nga viti 1945-1990” të autorit Hajrullah Hajdari. Përurimi i librit do të bëhet të enjten, më 2 dhjetor 2021, ora 18.00, në Galerinë e Qendrës së Kulturës – Ulqin.  

SHARE