TENDERI PËR NDËRTIMIN E PJESËS SË DYTË TË AUTOSTRADËS VITIN E ARDHSHËM

Ministri i Investimeve Kapitale, Ervin Ibrahimoviq, tha se projekti i autostradës Tivar-Bolare tashmë njihet si shembull i një projekti ndërkombëtar dhe se kjo do të konfirmohet edhe më fuqishëm me ndërtimin e pjesëve të tjera. Ai tha se ministria ka aplikuar për grante për ndërtimin e projektit kryesor, dhe se është i bindur se do të ketë rezultat pozitiv deri në fund të këtij viti dhe se tashmë në 2024-2025 të jetë në gjendje të shpallë një tender për kryerjen e punimeve.

SHARE