ISHP: REGJISTROHEN 197 RASTE POZITIVE ME KORONAVIRUS

Një total prej 197 rastesh të reja pozitive janë regjistruar në laboratorët e Institutit dhe laboratorëve të tjerë në vend që kryejnë diagnostifikim PCR për koronavirus të ri. Që nga rezultatet e fundit, pesë vdekje janë raportuar në pacientë nga Kotori, Rozhaja (2), Bijello Poje dhe Nikshiq. Numri i përgjithshëm i vdekjeve të lidhura me infeksionin COVID-19 që nga fillimi i qershorit është 160 dhe që nga fillimi i vitit 169. Në 24 orët e fundit, shërimi u raportua në 190 pacientë. Numri i përgjithshëm i rasteve aktive COVID19 në Mal të Zi është 3411.

SHARE