FILLON FESTIVALI MBARËKOMBËTAR “KËNGA DHE VALLJA SHQIPE NA BASHKON”, NË PLAVË-GUCI

Sot në Plavë Guci, filloi Festivali Folklorik Mbarëkombëtar “KËNGA DHE VALLJA SHQIPE NA BASHKON” dhe do të zgjasë deri më 1 Gusht), në kuadër të të cilit do bëhet edhe Tubimi tradicional Mirë se vini në Alpet Shqiptare 2018 në Vuthaj të Plavë-Gucisë.

Siç kumtohet nga Këshilli Organizativ i Shoqatës “Alpet Shqiptare”, Tubimin tradicional “Mirë se vini në Alpet Shqiptare”, më 1 Gusht 2018, do ta nderon me pjesëmarrje edhe Presidenti i Republikës së Shqipërisë shkëlqesia e tij z. Ilir Meta.

SHARE