RAGJENOVIQ: MALI I ZI PO FITON NJË TRAGET TË RI TË QUAJTUR “DORA E DREJTËSISË”

Kryetari i Bordit të Drejtorëve të Ndërmarrjes Publike „Të Mirat Detare“ Bllazho Ragjenoviq ka njoftuar se në Mal të Zi po arrin një traget i ri i regjistruar me emrin “Dora e Drejtësisë”.

“Falë bashkëpunimit të Ndërmarrjes Publike „Të Mirat Detare“, ministres Ana Novakoviq Gjuroviq, vetëqeverisjeve lokale, shumë institucioneve shtetërore dhe Qeverisë, dita kur trageti mbërrin nën flamurin malazez dhe i regjistruar me të drejtë me emrin “Dora e Drejtësisë” është duke numëruar mbrapsht,“ ka shkruar Ragjenoviq në Facebook.

SHARE