COVID-19: 132 RASTE TË REJA DHE 3 VIKTIMA

Sot në Mal të Zi nga 1390 analiza të kryera, janë regjistruar 132 raste të reja me Covid 19, si dhe 3 viktima, njoftohet nga ISHP. Më së shumti raste uregjistruan në Podgoricë 42, Nikshiq 23, ndërsa Tuz 4  raste të reja. Gjatë kësaj kohe raportohet për 162 të shëruar, kurse numri i rasteve aktive është 2,367, nga të cilët 37 në komunën e Tuzit.

SHARE