PEMA E ULLIRIT – SIMBOL I SHTETI TË PALESTINËS

Sot në Tuz është mbjellur ulliri, pemë e cila është simbol i paqës dhe simbol i shtetit të Palestinës. Me 30 mars Palestina shënon ,,Ditën e Tokës”, ku në shenjë respekti kryetari i Miqësisë Palestinezo-malazeze dhe udhëpërshkruesi i njohur nga Tuzi, z. Edin Krniq, së bashku me ambasadorin e Palestinës, z. Rabii Alhantouli dhe drejtori e SHPK ,,Komunalno – Komunale”, z. Nikollë Camaj, mbjellën një ulli. Siç theksojnë ata, pema e ullirit u zgjodh sepse kjo pemë është simbol i paqes dhe simbol i shteti të Palestinës.

SHARE