SË SHPEJTI DO TË ARRIJË NJË SASI E MADHE PAJISJESH MJEKËSORE DHE MBROJTËSE

Një sasi e madhe e pajisjeve mjekësore dhe mbrojtëse do të arrijnë në Mal të Zi këtë javë, thuhet në njoftimin e Qeverisë. Është thënë se më shumë se një milion maska, 600 mijë doreza mjekësore, një mijë syze sigurie, një mijë kostume speciale dhe termometra të arrijnë në dy kontigjentë. Trupi Kordinues Kombëtar dhe Qeveria falënderuan donatorët.

SHARE